Kunst trykket på lerret og papir

 

                              

Bestilling, betaling og frakt.  

Alle bildene leveres uten ramme. 

Finn din personlige favoritt blant tusenvis av flotte kunstverk. Enten du er på jakt etter en trykket kunst reproduksjon av Edvard Munch eller Theodor Kittelsen vil du finne det i vår samling. 

O. Væring tilbyr et bredt kvalitets sortiment over norsk bildekunst. Vi etterstreber alltid kvalitet, rask levering og best mulig personlig service til alle våre kunder. Hos oss kan du finne din unike reproduksjon, og ikke masseproduserte plakater. Våre reproduksjoner er basert på avfotografering av originale kunstverk. Prisene varierer i forhold til størrelse, materiale og rettighetshaver. Alle priser inkluderer frakt (Norge) og mva. Tilleggsavgift tilkommer ved bruk av kunstner som ikke er falt i det” fri”

Da bildene er digitalisert fra original materiale som fargepositiver, sort/hvit negativer og glassplater vil den tidkrevende bildebehandlingen først gjøres ved bestilling. Dette betyr at flere av bildene som er publisert på vår nettside ikke er ferdig bildebehandlet og vil fremstå lyserer og renere etter behandling. 

Når du sender inn en bestilling vil du bli kontaktet av oss pr e-post. Etter avtale vil du motta en faktura og når innbetalingen er registrert hos oss vil vi sende deg ferdig trykket reproduksjon i posten. Alle våre bilder er trykket på høykvalitets materiale og vi sender våre reproduksjoner i en beskyttende hardpakket papprull. Vi samarbeider med et profesjonellt firma som har lang erfaring innen trykking av foto/kunst.

Vi trykker på standard matt fotopapir, Hahnemühle grov akvarell Albrecht Dürer 210g, Hahnemühle Canvas Artist 340 g som er et Fine art lerret av høyeste kvalietet. En blanding av polyester og bomull. Overflaten er matt og har en jevn og fin struktur. Vår leverandør bruker 12 farger blekk - det som kalles for Gicklé print. Våre priser inkluderer ikke ferniss på lerret. Om du ønsker kan du bestille ferniss som sprayes på bildene for beskyttelse. Vi anbefaler ikke at du henger bilder uten beskyttelse av glass på kjøkkenet. Om man skal ta vare på trykket. Canvas / lerret kan lett tørkes for støv men ikke matfett. Om du har veldig stort kjøkken kan det mulig fungere - om du henger det på andre siden. Gjør oppmerksom på at alle bilder som henger i direkte sollys vil falme. 

Hahnemühle lager verdens beste papirer, lerret ol for foto- og kunstproduksjon. 

Bildene blir sendt innen 14 virkedager med Posten. Om du ønsker raskere levering ta kontakt med oss pr e-post eller telefon. 

Innramming av din valgte reproduksjon er viktig og vi anbefaler deg å ta kontakt med din lokale rammemaker for tips og hjelp. Om ønsker du bestille ferdig innrammede reproduksjoner direkte fra internett kan du bestille våre bilder gjennom vår profil hos fineartamerica. 

Følg denne linken og du kommer direkte til vår profil: fineartamerica/oværing   ovaering-art

Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere dine ønsker og behov eller søk inspirasjon under kategorier. Og du er velkommen til å følge oss på Facebook eller Instagram.